Påmelding "Mitt Vestre Toten" - frivilligdagen

Påmelding til "Mitt Vestre Toten" - frivilligdagen

«MITT VESTRE TOTEN» 

EN UTVIDET FRIVILLIGDAG
Vi inviterer alle kommunens lag og foreninger til en utvidet og revitalisert frivilligdag i regi av Vestre Toten Frivilligsentral og Vestre Toten kommune. Målet med dagen er å vise innbyggerne i Vestre Toten at det bugner av aktivitetsmuligheter for barn, unge og voksne her i Vestre Toten.
Lørdag 14. september kl. 11:00 – 15:00 vil området i og rundt Raufoss Gård og Fyrverkeriet Kulturhus/Kulturskole/Ungdomshus myldre av aktivitet. De nevnte lokalene vil være åpne for publikum, det vil bli tilrettelagt for servering, og lag og foreninger som vil vise seg frem, vil få tildelte og egnede arealer til dette.
Alle påmeldte inviteres til å sette opp en stand eller et aktivitetsområde der man viser frem hva laget/foreningen gjør. Det oppfordres sterkt til å gjøre mer ut av standen enn å kun dele ut brosjyrer. Dersom det er vanskelig å vise hva laget/foreninger gjør kan man lage konkurranser, leker etc. for å trekke folk. Formålet er å trekke til seg de besøkende og dette er en fin mulighet til å rekruttere nye medlemmer og/eller frivillige.

 
Kontaktinfo: Vestre Toten Frivilligsentral. Epost: post@vestretoten.frivilligsentral.no, 41646475

Det gjøres oppmerksom på at det torsdag den 12.september vil det bli markering av Idrettens dag og gjennomføring av «Alle med-løpet» i regi av Idrettsrådet. Her vil det bli lagt opp til mye aktivitet i og rundt området ved Raufosshallen. En god del lag og foreninger innenfor idrett, vil derfor bli involvert i å bidra med aktivitet og innhold til denne dagen. Det forventes ikke at lag og foreninger stiller opp begge dagene, hensikten med disse to dagene er å presentere et bredt spekter av fritidsmuligheter til innbyggerne,i en ramme som også gjør det attraktivt for lag og foreninger å stille opp for å vise seg fram.

Send

2024 © Vestre Toten frivilligsentral